A Complex Trade Gépgyártó és Szerelő Kft. 1994-ben családi vállalkozásként jött létre.

 

A főtevékenység azóta mit sem változott, bár mai napig többször bővült, már akkor is széles körű feladatok végzése tartozott a profilba:

- gépek, gépcsoportok javítása, telepítése, felújítása;

- rajzdokumentáció alapján speciális gépek, alkatrészek, berendezési egységek, technikai korszerűsítése, legyártása.

- a fennállás alatt a tevékenységi kör kiterjedt fémszerkezetek és tárolók gyártására és általános fémmegmunkálásra is.

- gépész tervező mérnökeinkre támaszkodva, vállaljuk célgépek, részegységek megtervezését, a megrendelő igényei szerint

 

Hogy az összetettebb munkák elvégzése se jelenthessen nehézséget, más szakmák vállalkozóival szoros munkakapcsolatot alakított ki a cég, de fővállalkozóként a felelősséget természetesen a Complex Trade viselte és viseli. A kezdeti évek tapasztalatait kamatoztatva 1997 és 2000 között a vállalkozás jelentős mértékben részt vett a Michelin Nyíregyházán megvalósult beruházásában: a  mezőgazdasági abroncs gyártás különböző gépeit (felépítőgépek, vulkanizálógépek) több alkalommal újítottuk fel, illetve telepítettük újra. Később a személyabroncs beruházásban is sikeresen vettünk részt, személyabroncs felépítő gépeket telepítettünk, módosítottunk, komplett szövő üzemet telepítettünk át Olaszországból Nyíregyházára.

A vállalkozás, hogy folyamatosan megfeleljen a megrendelőink növekvő igényeinek, 2003 végére kiépült a minőségirányítási rendszer: ISO 9001:2001 tanúsítványt szereztünk, és annak érdekében, hogy megbízóink minőségi és környezetvédelmi elvárásainak megfeleljünk, valamint környezetünk védelmére vonatkozó elvárásoknak eleget tegyünk, 2013-ban  bevezettük az ISO 14001 környezetirányítási rendszert.. Ennek, valamint a határidők pontos betartásának és a kifogásolhatatlan minőségnek köszönhetően a Complex Trade Kft. ideális partner az Ön számára is.